Om oss

Epoxy & Industribelegg AS leverer gulvsystemer som tilfredsstiller markedets krav til gulv som skal vare lenge.

Selskapet ble etablert i 2017 basert på egne ferdigheter, erfaring og kunnskap innenfor industrigulv, men også med tro, ønske og vilje til å skape nye arbeidsplasser.

Epoxy & Industribelegg leverer flere ulike typer gulvdekker for betong- og tregulv, og med jevnlig kontakt med våre kvalitetsleverandører er vi alltid oppdatert på siste nytt av produkter og løsninger.

Vi leverer til næringsliv, stat, kommune og private.

Industrigulv

Epoxy & Industribelegg tilbyr en bred portefølje av fugefrie beleggsystemer tilpasset de ulike funksjonskravene innenfor industrien.

Produksjonsbedrifter har personell som arbeider på gulvet. Med våre løsninger skapes gode arbeidsmiljøer hvor det vektlegges å skape lyse, trivelige, ryddige og sikre arbeidsmiljøer.

Våre løsninger dekker alle typer krav til industrigulv. Dette kan være krav som antistatiske egenskaper, eksplosjonssikring, beskyttelse av elektriske komponenter eller beskyttelse av personell og elektrisk utstyr. Løsningene dekker også krav til hygiene innenfor næringsmiddel- og farmasøytisk industri.

Epoxy er herdeplast med gode egenskaper for vedheng og leveres vannbasert og løsemiddelfritt. Epoxy har flere bruksområder som for eksempel slitasjelag, i liming, ved sprekkinjeksjon, vanntetting, kjemikaliebeskyttelse og coating.

Siden herdeplasten er meget hardfør og lett å hold ren, oppnås en slitesterk og hygienisk løsning svært godt egnet for industri- og lagergulv, bilverksteder, hoteller, storkjøkken, garderobe- og renseanlegg.

Med designbelegg skapes det unike rommet i hus, kontor eller leiligheten. Belegget leveres i flere ulike varianter med for eksempel sand, glitter og flakes. Våre designbelegg kombinerer farger, struktur, funksjonalitet og design.

Et designgulv fra oss vil gi deg og dine besøkende et førsteinntrykk som blir lagt merke til.

Acrylbelegg tåler tung belastning og har gode egenskaper for betonggulv. Levering gjøres raskt da installasjonen er fugefri.

Acrylbelegg tåler en rekke kjemikalier, er lett å holde rent i tillegg til at det er ripefast og sklisikkert.

Acryl er godt egnet for industri og offentlig bruk. Løsningen gir rask leveringstid og man unngår unødvendige nedetider. Eksempler på bruksområder er; industri, varehandel, storkjøkken, garderobeanlegg med flere.

Vinylester brukes som dekke i miljøer med farlige og sterke kjemikalier. Dekket består av en hardplasttype som gir god beskyttelse mot etsende kjemikalier og er den beste løsningen for dette behovet.